Les anxoves fan Nadal. Et proposem tres aperitius fàcils, fàcils, fàcils perquè els teus convidats gaudeixin de les nostres anxoves d’una manera diferent:
Figues amb anxoves (recepta de La quinta de luculus)
Ingredients
- Figues
- Filets d’Anxoves de l’Escala
El.laboració:
- Netegeu les figues amb cura perquè la pell no es faci malbé
- Obriu el pot de filets d’anxova
- Col.loqueu en una safata les figues amb els filets d’anxova al damunt
- Amaniu amb oli d’oliva
Flautes d’anxoves amb advocats (Recepta de Ferran Adrià)
Ingredients
1 flauta de pa (baguette fina)
1 alvocats madurs
1 pot de filets d’anxova
1 ceba tendra
1 tomàquet madur
1 cullerada d’oli d’olives negres
Preparació:
Preparar l’alvocat treballant-ho fins a deixar-ho com una mantega. Untar l’alvocat en el pa prèviament torrat. Posar la ceba tendra en rodanxes i les anxoves. Extreure les llavors de tomàquet i posar damunt més anxoves. Acabar amb l’oli.
Tartaletes d’Anxoves de l’Escala amb formatge cremós (Recepta de Cooking with kiwi)
Ingredients
- 6 filets d’anxova
- 1 escalunya
- 140gr de formatge cremós
- 12 mini tartaletes
Preparació
Picar ben petites l’escalunya i les anxoves. Barrejar amb el formatge crema i anar xafant bé fins a obtenir una mescla homogènia. Disposar en cada tartaleta la pasta i acabar amb un filet d’anxova.
No hi han comentaris