BTV amb la #rutadelaanxovabcn
La Ruta de l’Anxova BCN ha estat un èxit. En la seva primera edició Anxoves de l’Escala S.A. ha aconseguit aixecar una gran expectació entre els clients dels 7 restaurants que s’hi han sumat: Cornelia, Embat, Suculent, Semproniana, Hisop, Bohemic i Gresca.
Els responsables dels establiments ens han confirmat que les propostes d’aperitius creatius amb anxoves que han elaborat han suscitat l’interès dels clients, que han valorat l’originalitat de les receptes i l’elegància en la presentació.
L’èxit ha estat tal que els mitjans de comunicació s’han interessat en la Ruta de l’Anxova BCN. Aquí us deixem una mostra del reportatge que va fer BTV sobre la #rutadelaanxovabcn. Ah! I us hi esperem! Teniu 7 restaurants d’alta cuina creativa per triar!
Comentar Cancelar respuesta
Qui som, què fem
Des de 1940 ens dediquem a la salaó i l’elaboració de l’anxova. Les elaborem seleccionant minuciosament la matèria primera i seguint mètodes tradicionals i un saber fer que s’han heretat de generació en generació des dels orígens de la salaó del peix, amb l’arribada a Empúries dels pobles fenici i grec els segles VI i V a. de C.
Aquestes premisses i l’alt nivell d’exigència en la selecció i l’elaboració del millor peix, ens permeten aconseguir un producte exquisit i d’excepcional qualitat amb una textura i sabor únics.
No hi han comentaris