18 Setembre de 2013

Suculent: tradició i innovació en un sol plat

tapenade suculentEl Suculent, un petit oasis gastronòmic del Raval, és un dels 7 restaurants d’alta cuina que participen a la Ruta de l’Anxova de l’Escala. Per l’ocasió, aquest establiment, que està sota la direcció culinària del xef Carles Abellan, ha concebut una tapenade d’anxoves de l’Escala amb mató i tomàquet semisec. Un plat que barreja sabors molts nostres, molt mediterranis.

El Suculent fa cuina de cullera, com la d’abans, així ho descriu el xef Antonio Romero. Situat a la Rambla del Raval 43, aquesta casa de menjars ofereix un viatge al passat i recupera la cuina tradicional catalana. Apetitosos plats amb productes de la terra inspirats en les receptes dels nostres avantpassats, però amb una pinzellada de sofisticació i elegància.

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>