05 Novembre de 2014

Magdalena Sureda: 75 anys d’Anxoves de l’Escala, S.A

Aquesta setmana la Cambra de Comerç de Girona ens ha distingit pels nostres 75 anys d’activitat empresarial ininterrompuda. Un guardó que ha fet especial il·lusió a Magdalena Sureda, la nostra alma mater i filla del fundador, Carles Sureda.

magda+jonas

D’ençà el 1939 ha plogut molt però poques coses han canviat a Anxoves de l’Escala, S.A. Ens hem fet grans sí però la tècnica de treballar l’anxova continua sent la mateixa, una tècnica que la Magda va perfeccionar i llegà al nostre actual Mestre Anxover, en Josep Galceran “Nerón”. La Magda ja té 90 anys però encara continua interessant-se per com estan “les seves” dones que treballen a la fàbrica.

Són precisament les seves dones les que l’homenatgen cada dia seleccionant les millor anxoves que arriben a la nostra fàbrica, la seva fàbrica. Aquestes anxoves seleccionades una a una, les millors entre les millors, les treballadores les coneixen amb un nom: “Les Magdalena” i són una joia gastronòmica molt buscada pels amants de les anxoves d’arreu del món.

JGF_13702 còpia

Poques anxoves compleixen els requisits de ser considerades “Magdalenes”. La limitada producció d’aquest extraordinari producte el converteix en objecte de desig. Des de fa una setmana ja es poden adquirir online al Club del Gourmet de la Vanguardia. Si t’agraden les anxoves no pots deixar passar l’oportunitat de tastar les autèntiques Magdalena Sureda.

 

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>