17 Setembre de 2013

Ja està aquí la Ruta de l’Anxova de l’Escala

cornelia maduixaSet restaurants d’autor de BCN s’adhereixen a la Ruta de l’Anxova més creativa de la ciutat

Hem tornat de l’estiu amb una notícia que no us deixarà indiferent: Aquest mes de setembre Anxoves de l’Escala S.A ha posat en marxa la Ruta de l’Anxova de l’Escala en set restaurants de renom i reconegut prestigi de Barcelona. Es tracta d’un atractiu projecte culinari amb el qual des d’Anxoves del’Escala S.A pretenem potenciar la cultura gastronòmica de l’anxova, deixant via lliure a la imaginació de set cuiners de la ciutat perquè amb les nostres anxoves creïn aperitius exquisits.

Cada un dels xefs ha creat 3 tapes amb l’anxova com a protagonista, fent un pas més dins la cultura de la tapa en l’alta restauració. D’aquesta manera, des d’Anxoves de l’Escala S.A hem dissenyat un circuit gastronòmic a BCN per on transiten les millor tapes amb Anxoves de l’Escala S.A mai creades.

Els restaurants que formen part de la Ruta de l’Anxova són Embat, Cornèlia, Gresca, Hisop, Semproniana, Suculent i Bohèmic.  La foto que il·lustra aquest post és un tàrtar de maduixes amb Anxoves de l’Escala i làmina de parmesà, obra del Cornelia and Co.

Hem seleccionat aquests establiments per la seva superioritat creativitat a la cuina. Els cuiners han treballat de manera impecable per aconseguir que el públic experimenti nous gustos, noves sensacions i textures amb les Anxoves de l’Escala S.A.

Animeu-vos a venir a la Ruta de l’Anxova on descobrireu un sortit de tapes que us faran la boca aigua. Amb aquest projecte volem que el públic descobreixi la màgia de gaudir de manera diferent de les Anxoves de l’Escala S.A. Cuina del mediterrani al servei de l’anxova, un clàssic reinventat per l’alta restauració.

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>