05 Desembre de 2014

Lot Nº8 reservat: DISFRUTAR BARCELONA

 

Anchoas de l'Escala proveedor DISFRUTAR

 

Driscrets, metòdics i creatius. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, els tres caps de cuina de elBulli per excel·lència, els que es tancaven 6 mesos en un petit taller de Barcelona a crear els plats que es servirien la següent temporada a l’epicentre gastronòmic mundial situat a Cala Montjoi, al Cap de Creus, obren dimarts 9 de desembre DISFRUTAR el seu projecte més personal i ambiciós.

Qui els conegui i conegui el seu primer restaurant COMPARTIR (Cadaqués) es pot imaginar com serà la seva proposta a Barcelona. Totalment diferent. Si a COMPARTIR els plats són per, evidentment, per compartir a DISFRUTAR ens espera un Menú Degustació a la carta. És a dir, la carta es dividirà en categories de productes i el comensal que tingui la sort de gaudir de la seva màgia, es muntarà ell mateix el seu propi menú degustació.

Qui els conegui i conegui el seu primer restaurant COMPARTIR es pot imaginar que el PRODUCTE (així en majúscules) serà la pedra angular sobre la que construiran el que molts consideren que serà en pocs anys un dels bucs insígnia de l’alta cuina mediterrània.

Els que hi entenen, de gastronomia, diuen que ells són els autèntics cracks. Per això ens il·lusiona tant que ens hagin escollit com els seus proveïdors d’anxova, tant pel DISFRUTAR com pel COMPARTIR. 

Els hi hem reservat, més ben dit han escollit, el Lot Nº8, una anxova de primavera amb un gran equilibri de greixos, en salaó, que serà la protagonista d’un plat que fa venir salivera només d’anomenar-lo: Anxoves de l’Escala amb mató d’ametlles amb trufa i mel d’avet amb pinyons.

Ja tenim ganes de tastar-lo! FES ARA LA TEVA REVERVA DES D’AQUÍ 

EDUARD_XATRUCH_ANCHOAS DE L'ESCALA

Disfrutar_Anxovesdelescala disfrutar_lescalaanchovies

 

 

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>