27 Març de 2014

Anxoves de l’Escala S.A. presentarà les seves novetats a Alimentària

alimentaria2014

Anxoves de l’Escala S.A. participarà a partir del pròxim dilluns a la fira Alimentària 2014 que se celebrarà al recinte Gran Via de l’Hospitalet. Un any més, la marca estarà present en una de les fires d’alimentació internacionals més importants del món.

Anxoves de l’Escala S.A., una empresa amb més de 70 anys d’història dedicats a la salaó i elaboració artesanal d’anxoves, presentarà a la fira diverses novetats de productes amb els quals la marca completa la seva gamma de productes Premium.

Així, la companyia presentarà quatre propostes noves:

Ventresca de “bonito del norte” amb oli d’oliva; lloms de “bonito del norte” amb oli d’oliva; olives farcides d’anxova a l’estil clàssic sense pasteuritzar; i una selecció de filets de gran tamany i prolongada maduració que es comercialitzaran pel sector de l’hosteleria en un nou envàs sota la marca Premium Magdalena Sureda.

Amb aquestes propostes, la marca demostra l’aposta ferma per la creació de nous productes amb els quals diversificar la marca, amb l’objectiu de sorprendre el consumidor, mantenint sempre els més alts estàndards de qualitat.

A més a més, la companyia presentarà dues línies de producte més: anxoves amb oli d’oliva verge extra 100% ecològic, i anxoves en salaó.

L’ús d’oli d’oliva verge extra ecològic ofereix un valor afegit a les anxoves, elaborades seguint els mètodes tradicionals de sempre, mentre que amb les anxoves en salaó, l’anxova es presenta sense l’espina i el consumidor ha de dessalar-la en aigua, com es feia antigament, per després amanir-la al gust.

Així doncs, ens trobem a Alimentària, on estarem encantats d’atendre-us. Ens trobareu al pavelló 2, al sector Expoconser.

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>