07 Abril de 2014

Tartaleta amb formatge cremós i anxoves, by ‘Cooking with Kiwi’

Avui volem compartir la recepta que la bloggera de ‘COOKING WITH KIWI‘, Alejandra Fossas, ha preparat amb les Anxoves de l’Escala. Es tracta d’unes exquisides tartaletes elaborades amb formatge cremós i anxoves. Una recepta deliciosa i ben senzilla de preparar, que amb l’arribada de la primavera ens ve molt de gust. Estem molt contents que blogs tan creatius i interessants col·laborin amb nosaltres, amb l’elaboració de receptes amb el nostre producte, un senyal de la gran qualitat de les nostres anxoves! Moltes gràcies Cooking with kiwi!.

 

foto COOKING WITH KIWI

 

111444

 

3333

 

Per més informació, consulteu el blog COOKING WITH KIWI. Gràcies Alejandra!

 

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>