18 Novembre de 2014

Girona Excel·lent: tast a cegues per trobar la més alta qualitat

Anxoves de l'Escala

 

Donar valor als productes gironins de qualitat. Aquest és l’objectiu que hi ha darrera del segell ‘Girona Excel·lent’, impulsat per la Diputació de Girona en col·laboració amb la Cambra de Comerç, el Patronat de Turisme i el Departament d’Agricultura. Un jurat format per cuiners i crítics gastronòmics ha escollit els millors productes de les nostres comarques en un tast completament a cegues.

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària que pretén impulsar, fomentar i difondre en l’àmbit estatal i internacional els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

Ens sentim molt afortunats que els dos tipus d’anxova que el·laborem, els filets d’anxova i l’anxova en sal, hagin merescut aquest segell. Aquest reconeixement ens fa especial il·lusió perquè els cuiners del firmament Michelin hagin valorat de manera excel·lent els nostres productes sense saber que eren els nostres.

Joan Roca, El Celler de Can Roca “és una iniciativa seriosa, on els tasts s’han fet a cegues, sense saber de quins productors procedien. Ja fa temps vam dir a les institucions que aprofitessin als cuiners que tenim a la demarcació per posar els productes de la terra en el mapa i aprofitar sinergies, aquesta iniciativa n’és un bon exemple” 

joan roca anxoves de l'escalaespines anxoves l'escala

 

Fotos: Girona Excel.lent

 

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>