27 Setembre de 2013

La Ruta de l’Anxova se’n va de picnic gràcies al Cornelia and CO

cornelia montaditoTot i que tot just acaba de començar la tardor, el temps acompanya per anar de picnic. És el que proposa fer el restaurant Cornelia and CO, un restaurant diferent situat al carrer València del barri Barcelona de l’Eixample que permet menjar tant al restaurant com a qualsevol altre lloc: per això es defineix com la daily picnic store.

Aquest singular restaurant forma part de la ruta gastronòmica de la Ruta de l’Anxova de l’Escala. Cornelia & Co ha experimentat amb tartar de maduixes amb anxoves de l’Escala i làmina de parmesà; saltejat de favetes, espàrrecs i anxoves de l’Escala amb una mousse de formatge fresc; i escalivada al forn de carbó amb anxoves de l’Escala i pa italià.

Plats “espectaculars i boníssims” així els han definit els comensals que ja han provat les tapes que el Cornelia ha fet per aquesta ruta gastronòmica.

El Cornelia and CO és un espai que invita al client a passejar, a descobrir, a deixar-se portar pels productes gastronòmics de qualitat i a disfrutar-los, si es vol, al mateix restaurant.

La faceta artística de la seva propietària, la Carla Tarruella, i la seva preocupació per la cultura en el sentit ampli de la paraula, es veu reflectit en l’establiment del Cornelia – obra de larquitecte Josep Juanpere, soci fundador de GCA Arquitectes Associats– .

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>