28 Febrer de 2014

Nous filets en salaó, anxoves amb autèntic sabor a mar

En aquest post us volem presentar els nous filets d’anxova en salaó, un producte nou amb el qual hem volgut que els nostres clients recuperin la tradició de preparar les anxoves com abans, havent-les de passar per aigua per dessalar-les!!

Així, amb aquests nous filets en salaó, us trobareu l’anxova sense l’espina, i abans de degustar-la, simplement l’heu de dessalar sota l’aigua, i després amanir-la al vostre gust!

Des d’aquí us recomanem un aromàtic oli d’oliva!FOTO SALAÓEls filets en salaó d’Anxoves de l’Escala S.A garanteixen l’aroma i el sabor característic de l’anxova en el seu punt òptim de maduració.

Aquest nou llançament complementa les opcions disponibles fins ara, que són les anxoves senceres en salaó i els filets en oli d’oliva.

Els filets en salaó ens permeten recuperar la tradició del consum de l’anxova en salaó acabada de preparar,   oferint-vos un producte a punt per dessalar i de consumir, perquè l’amaniu al vostre gust.

Amb els filets en salaó, mantenim l’autenticitat del tradicional sabor de la mediterrània, vinculada des de fa segles al salaó.

Les anxoves, igual de bones que sempre, però amb un toc de mar!!

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>