10 Març de 2014

Nova línia de productes amb oli d’oliva verge extra ecològic

FOTOOOOAnxoves de l’Escala S.A. ha creat una nova línia de producte amb oli d’oliva verge extra ecològic. Així ho certifica l’etiquetatge dels envasos de vidre amb què presentem aquest producte al mercat, i que constitueix una garantia de qualitat i excel·lència. Podeu veure el nou l’envàs a la fotografia que us mostrem en aquest post!

Es tracta d’un nou packaging que presentarem a la Fira Alimentària, consistent en unes noves etiquetes obtingudes del suro, que evidencien l’aposta de la companyia per la producció ecològica.

L’ús d’oli d’oliva verge extra ecològic ofereix un valor afegit a les anxoves elaborades seguint els mètodes tradicionals que des de fa dècades duen a terme les mestres anxoveres de l’Escala, reforçant i potenciant el seu sabor característic amb un oli excepcional.

Les 40 dones que treballen com a mestres anxoveres a la fàbrica d’Anxoves de l’Escala S.A., elaboren manualment el procés de l’esganyat i del salat del peix fresc, controlen del procés de maduració fins arribar al punt òptim de confit, dessalen i filetegen de l’anxova, i finalment col·loquen, un a un i a mà, els filets dins del seu envàs de vidre.

Per últim,  explicar-vos que el Consell Català de la Producció Alimentària Ecològica ha concedit a Anxoves de l’Escala S.A un segell de garanties per elaborar aquest nou producte amb pesca extractiva tradicional, salar-lo amb sal marina natural de la mediterrània sense cap tipus d’additiu i per presentar-lo amb oli d’oliva verge extra ecològic, de proveïdors també certificats, que obtenen l’oli a partir de collites obtingudes seguint el procediment dels cultius ecològics.

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>