15 Agost de 2013

Anxoves de l’Escala S.A: Quan el preu sí marca la diferència

post1

Anxoves de l’Escala es dedica des de fa més de 70 anys a l’elaboració d’anxoves, seleccionant de manera exhaustiva la matèria primera per obtenir un peix d’extraordinària qualitat. El procediment artesanal emprat per la salaó i envasat de l’anxova i el temps de repòs durant el qual el peix madura fins arribar al punt més òptim de confit, confereixen a aquesta marca un prestigi i una qualitat que necessàriament marquen la diferència amb altres marques del lineal del supermercat. A l’hora d’escollir un producte, tenim en compte diferents variables: busquem que sigui de qualitat, que ens generi confiança i que tingui un preu adient. Ens repeteixen que la qualitat no és cara; I, en alguns casos, és així; sobretot, amb la irrupció de les marques blanques.

Però, seria convenient que ens preguntéssim si els productes elaborats amb matèries primeres de qualitat superior, que segueixen processos de producció més acurats i artesanals, productes lligats a la reputació d’una marca, d’un nom, d’una història generacional, poden també arribar al consumidor a preus tan baixos. Perquè, de vegades, el preu sí marca la diferència. I només cal que tastem el producte i comprovem la carn melosa i la textura suau i exquisida de l’anxova, per conven-se’ns que el preu sí està justificat.

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>