10 Abril de 2014

Un maridatge Mediterrani: Anxoves de l’Escala amb galetes de coco Trias

FOTO MARIDATGE 1 AMB TRIAS

 

Durant quatre dies, Anxoves de l’Escala vam estar presents a la fira Alimentària, una de les cites d’alimentació i gastronomia més importants del món, on vam exhibir les diferents línies i gammes de productes, i vam donar a conèixer les novetats que hem tret al mercat: ventresca de bonito amb oli d’oliva; lloms de bonito amb oli d’oliva; olives farcides d’anxova a l’estil clàssic, sense pasteuritzar, i una selecció de filets de gran tamany i prolongada maduració, que es comercialitzaran en el sector de l’hosteleria amb la marca Premium Magdalena Sureda.

A Alimentària, però, també hi va haver temps de gaudir de la gastronomia. I això és el que de ben segur van fer els qui van tenir l’ocasió de tastar el maridatge Mediterrani que Galetes Trias va fer amb Anxoves de l’Escala, amb la creació d’una tapa sorprenent i exquisida a base de filets d’anxoves sobre un llit de galeta de coco amb mató i olivada. Anxoves de l’Escala va participar en la creació d’aquest maridatge ideat per Trias per seduir el públic assistent.

El resultat del maridatge: una tapa sorprenent per la combinació del dolç i el salat, que va convèncer tot aquell qui poder tastar-la. Ens l’apuntem! 

Recepta de Galetes Trias: Teula de Coco amb mató, Anxova de l’Escala S.A. i olivada

Un Maridatge Mediterrani amb el contrast tropical del coco. Aquest maridatge combina molt bé amb productes salats i es busca el contrast de l’anxova i l’olivada amb el mató. El toc làctic contrasta molt bé amb el toc salí de l’anxova.

Ingredients: Galetes de coco, mató de vaca, filet d’anxova amb oli d’oliva i olivada.

FOTO MARIDATGE 2 AMB TRIAS 

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>