30 Setembre de 2014

XXIV Festa de l’Anxova

El primer cap de setmana d’octubre és un dels dies grans a l’Escala. La Festa de l’Anxova celebra enguany la seva vint-i-quatrena edició el proper diumenge 5 i servirà per retre un sincer homenatge al sempre estimat Francesc ‘Tito’ Vilanova.

tito-vilanova-rp-efe

L’anxova d’or, la màxima distinció honorífica que atorga el municipi de l’Escala als seus veïns, aquest any pren un rellevància especial a ser entregada a títol pòstum a l’ex-entrenador del FC Barcelona. El seu ajudant i amic personal Jordi Roura serà l’encarregat de pronunciar el Pregó de la Festa.

tapesAnxova

Paral·lelament a l’acte central de la Festa, s’està celebrant des del cap de setmana passat la Ruta de la Tapa de l’anxova, un esdeveniment que any rera any augmenta en nombre de participants, tan d’establiments implicats com de persones individuals que cerquen en bars i restaurants les propostes més originals.

Gaudiu al màxim tan de la Ruta com de la XXIV Festa de l’Anxova, una Festa que fem per vosaltres.

>> Consulta tota la programació aquí <<

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>