29 Abril de 2014

Mousse d’escalivada i Anxoves de l’Escala amb salsa de formatge de cabra, by ‘Mis Cosillas de Cocina’

foto post MIS COSILLAS EN LA COCINA

 

En el post d’avui us volem presentar una nova recepta amb Anxoves de l’Escala. La recepta és cortesia de la Sílvia, bloggera i autora del blog “Mis Cosillas de Cocina”, un espai sobre gastronomia on trobem receptes creatives i molt, molt apetitoses. Amb Anxoves de l’Escala, avui us presentem Mousse d’escalivada i Anxoves de l’Escala amb salsa de formatge de cabra.

Per a elaborar aquest plat, la Sílvia ha utilitzat Anxoves de l’Escala amb oli d’oliva verge extra ecològic. Aquest plat, tant es pot servir fred com calent.

Ingredients per a 4 – 6 flans

2 pebrots vermells rostits
1 albergínia rostida
2 ous petits
5 o 6 filets d’Anxoves de l’Escala
Sal i pebre

Per fer la salsa de formatge

150 ml de nata (crema de llet)
50 g de formatge de rulo de cabra
Sal i pebre
Rostim els pebrots i l’albergínia.

Separem les clares dels rovells i les muntem al punt de neu.

En el got de la batedora barregem els pebrots, l’albergínia, els rovells d’ou i 5 – 6 anxoves, salpebrem tenint en compte que les anxoves ja són salades i ho triturem tot i barrejant-ho amb les clares muntades.

Untem un motlle amb oli, emplenem la barreja i la coem al forn al bany maría a 180º uns 20 minuts, i abans de treure-la, la punxem amb un escuradents, i si no surt sec, la deixem uns minuts més.

Per preparar la salsa

Posem la nata en un bol amb el formatge esmicolat, sal i pebre, ho posem a foc baix i ho removem amb unes varetes fins que es fongui el formatge.

Servim la mousse amb una mica de salsa per damunt i l’adornem amb un anxova.
Que vagi de gust!!

No hi han comentaris

Comentar

El seu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estàn marcats amb *

*

Pots utilitzar les etiquetas i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>