Anxoves de l’Escala ha participat en la 17a temporada de la Ruta del Xató, la proposta de turisme gastronòmic que les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf dediquen al xató, una de les receptes més internacionals d’aquesta zona.
L’oferta de turisme gastronòmic de la Ruta del xató ha permès conèixer el territori del xató, realitzant algunes de les visites a les escapades temàtiques de la Ruta, i descobrir tot allò que ofereix el territori: enoturisme, arquitectura, música, mar, cultura i gastronomia de la mà d’un dels plats més reconeguts, el Xató, que s’ha pogut degustar durant aquests mesos en algun dels 53 restaurants adherits a la Ruta del Xató.
Anxoves de l’Escala ha estat aquest any patrocinador de la Ruta, en valorar la gran importància de l’oferta gastronòmica com a atractiu turístic d’un territori com Catalunya, terra privilegiada, rica en paisatge, naturalesa i gastronomia. És per això que des d’Anxoves de l’Escala hem volgut donar suport a la Ruta en la seva edició 2013-2014.
La cloenda de la Ruta s’ha celebrat aquest dilluns, 5 de maig, al Palau Maricel de Sitges. L’acte va comptar amb la participació de l’ambaixador de la Ruta: el reputat xef Nandu Juvany, qui s’ha implicat a fons en els diferents actes de la Ruta i s’ha involucrat per donar-ne difusió a través de programes de ràdio, web i xarxes socials.
Jubany, durant l’acte, va voler agrair la confiança depositada en ell i va expressar l’honor d’haver pogut col·laborar amb una iniciativa com la Ruta, amb la qual va manifestar el seu total compromís.
No hi han comentaris